Test in april de PSiO-bril

Veerle Geerts PSiO

Heb je last van slapeloosheid, vermoeidheid, een hoofd vol gedachten? Maak snel een afspraak voor een éénmalige gratis testsessie met licht/kleuren-stimulatie gecombineerd met meditatie en muziek. En stap in de ervaring van de Psio-bril.

1. Eénmalige gratis testsessie

In de maand april kan je éénmalig een gratis testsessie van 45 minuten boeken voor een diepe relaxatie-sessie met de Psio-bril.

Je mag je neervlijen gedurende een kleine uurtje op een heerlijk verwarmde stoel om te genieten van relaxatie en ontspanning dmv de Psio-bril.
We starten eerst met een intro-sessie van 15 minuten, waarbij we sterkte van licht en geluid op maat instellen. Nadien zoeken we een programma van ongeveer 30 min. dat je op een paar minuten tijd tot totale relaxatie brengt, je energie een boost geeft en je een mentale oppepper bezorgt.

Boek nu

Via telefoon +32 (0)470 96 77 75 of via mail

2. Boek in april 5 sessies aan 100 euro

Het boeken van een losse sessie met de Psio-bril kan aan 25 euro per keer.

Maar aangezien het een toestel is dat hersenen traint en ontwikkelt, is het aan te raden een aantal sessies kort achter elkaar te plannen. Dan wordt het effect duidelijker zichtbaar. Je kan 5 sessies van +/-45 min. aan een bijdrage van 100 euro.

Ik raad aan deze op te nemen binnen de 2 à 3 weken.

Boek nu

Via telefoon +32 (0)470 96 77 75 of via mail

Wat is een Psio-bril?

Deze “futuristische”-ogende bril is uitgerust met een MP3-speler en een systeem dat gekleurd en ritmisch licht voortbrengt. Het is een krachtig relaxatietoestel dat de geest stimuleert door visueel (via de ogen) en auditief (via de oren) te stimuleren. Hierdoor houdt het gepieker op en kan de geest volledig tot rust komen en energie opdoen. Het is een unieke combinatie van begeleide meditatie (muziek en tekst) met licht- en kleurenstimulatie, op maat.

Deze techniek wordt sinds 1994 in verschillende toepassingen gebruikt. Zo ook in Frans- en Engelstalige ziekenhuizen, zodat chirurgen tijdens de duur van een operatie onder plaatselijke verdoving kunnen opereren. Het is pas de laatste maanden dat alles naar het Nederlands vertaald wordt en deze bril beschikbaar is voor de Nederlandstalige markt in het Nederlands.

Referenties vindt u terug in de rubriek Geschiedenis op de website www.psioplanet.com

Welke technieken worden gebruikt?

  1. Sofrologie (vorm van dynamische relaxatie) en positieve suggesties
  2. Meditatie (en dat hoeft niet zweverig te zijn ;-))
  3. Licht stimulatie
  4. Kleur stimulatie

Geniet van deze actie!

Bel nu voor een afspraak op 0470 96 77 75 of gebruik hieronder het formulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Typ de code hieronder over, zo weten we dat u geen robot bent
captcha

De meeste mensen kunnen veilig gebruik maken van de PSiO, aangezien er geen ernstige bijwerkingen gekend zijn. Er zijn wel enkele bijzondere gevallen waarbij de PSiO alleen mag worden gebruikt met de voorafgaande toestemming en opvolging van een arts of gezondheidswerker. Bij het gebruik van geneesmiddelen, of bij personen die lijden aan eerder welke ernstige medische aandoening, zoals epilepsie, een hersenletsel, mentale stoornissen, visuele lichtgevoeligheid of eender welke vorm van maculadegeneratie. Mensen met ernstige fysieke aandoeningen, waaronder personen met een pacemaker of die lijden aan hartritmestoornissen of andere hartafwijkingen, moeten vóór het gebruik een arts raadplegen. Kinderen of minderjarigen mogen het toestel enkel gebruiken met de voorafgaande toestemming van hun ouders en moeten worden opgevolgd. Het toestel mag niet worden gebruikt wanneer u onder de invloed van geneesmiddelen of alcohol bent, en evenmin tijdens het bedienen of besturen van machines, voertuigen of andere mechanische toestellen. Stop met het gebruik bij het optreden van ongewenste bijwerkingen, zoals duizeligheid, migraine of grote angst. Neem contact op met een arts als deze of andere ongewone symptomen zich voordoen. PSYCHOMED beweert noch impliciet noch openlijk dat het eender welke medische of psychologische aandoening kan genezen of behandelen. Er worden geen uitdrukkelijke of impliciete medische beweringen gedaan voor producten van PSYCHOMED. Deze producten mogen niet worden gebruikt om eender welke medische of psychologische aandoening te verlichten.