Gratis kennismaking

Twijfelt u of ik iets voor u kan betekenen? Heeft u graag meer informatie?  Dan kan u gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek.  We bespreken uw vraag of probleem en bekijken of gezichtsreflexologie bij u past.
Dit gesprek kan telefonisch of persoonlijk en duurt ongeveer 20 minuten.

Intake en eerste behandeling

De eerste keer dat u bij mij komt voor een behandeling, maak ik graag tijd om elkaar beter te leren kennen. We gaan dieper in op uw pijn, uw noden en uw verhaal. Zo kan ik de behandeling optimaal op uw situatie afstemmen. De intake duurt ongeveer een half uur, de behandeling ongeveer een uur.

U betaalt hiervoor 88 euro

Behandeling

Na een eerste intake kan u bij mij terecht wanneer u dit nodig heeft. U beslist dus zelf wanneer u opnieuw een behandeling nodig heeft

  • bij verhoogde stressmomenten
  • bij migraine-aanvallen
  • bij plotse pijn

Voor één uur gezichtsreflexologie betaalt u 78 euro

Traject

Voor mensen met chronische en aanhoudende pijnen zoals cvs of fibromyalgie, stel ik een aangepast traject op. Om deze pijnen efficiënt te behandelen, is het aangewezen om verschillende behandelingen op regelmatige basis uit te voeren.

Een traject wordt altijd op maat gemaakt, in samenspraak met de klant.

Bij een traject krijgt u op voorhand één prijs voor het ganse traject. Aangezien u dan verschillende behandelingen tegelijk boekt, krijgt u een korting.

Kom langs voor een kennismaking of intake  dan bekijk ik of een traject voor u nuttig kan zijn en hoe we dit praktisch kunnen regelen.

Familietraject

U staat niet alleen met uw pijn. Ook uw partner, kinderen en vrienden zijn betrokken. Tijdens een familietraject leren ook zij hoe ze u kunnen helpen. Ik leer hen enkele basistechnieken aan.

Heb ik u tijdens een behandeling nog niet voorgesteld om een familietraject uit te tekenen? Vraag me er dan gerust naar!

Acties

Ik doe regelmatig acties om mijn klanten extra in de watten te leggen. De acties worden op deze website bekend gemaakt, maar u kan ze ook op mijn Facebook pagina volgen.

Heeft u geen Facebook? Vul dan onderstaand formulier in en ik breng u persoonlijk op de hoogte!

Annulatie

U kan tot 24 uur op voorhand gratis annuleren. Bij een te late afmelding breng ik de helft van de prijs in rekening.

Behandeling ter plaatse

Bij een behandeling ter plaatse reken ik reiskosten aan. Deze bedragen 0,40 euro per kilometer. De afstand wordt berekend met behulp van Google Maps, vanaf mijn praktijkruimte tot het bezoekadres.

Voor huisbezoeken verder dan 30 km enkele reis, gelden andere tarieven. Neem hiervoor persoonlijk contact op.

 


 

Wilt u graag meer informatie? Of wenst u een behandeling te boeken? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Typ de code hieronder over, zo weten we dat u geen robot bent
captcha